Nyakkendő

Nyakkendő választás – így válassz, ha nem vagy a helyzet magaslatán?

Nyakkendő választás nem is olyan nehéz dolog mint azt elsőre gondolnánk. Pár alapszabály van amit érdemes betartani, ha nem tudunk dönteni érdemes az egyszerű és nagyszerű elvet követni. Oldalunkon főképpen slim és klasszikus,valamint csokornyakkendőket sorakoztatunk fel, de termkékeink alatt írunk pár érdekességet egyéb nyakkendő típusokról is.

TRENDI NYAKKENDŐ TÍPUSOK

A férfiak többsége nem nagyon rajong a divatért, természetesen tisztelet a kivételnek. A nők annál inkább szeretik kiválasztani, hogy mi is legyen a párjukon egy-egy kiemeltebb eseményen, esküvőn, ballagáson stb.

A nők többségének igen jó ízlése van a színek párosításához, vagy a színvilág kiválasztásához egy adott rendezvényhez. Pl. ha egy esküvőre keresünk nyakkendőt, akkor érdemes a vőlegény nyakkendőjét a dekoráció színeivel párosítani, vagy olyan neutrális színt választani, ami bele illeszkedik a koncepcióba. Szintén fontos szempont azért és ne felejtsük el hölgyeim, hogy az urak fogják viselni, így nekik kell elsősorban megfelelnie.

KLASSZIKUS NYAKKENDŐK

Első számú kiegészítője az öltönyöknek, sőt akár hétköznapi farmer zakó kombinációknak is, akik a lezserebb viseletet preferálják. Míg régebben inkább a vastagabb aljú, szélesebb nyakkendők hódítottak, emlékezzünk csak vissza a Dallas sorozatokra, vagy még a Barátokközt elején András palettájára, manapság már inkább, ahogy Vasember barátunk is viseli, inkább a vékony vagy ahogy hivatalosan hívják, slim nyakkendők hódítanak.
Hogyan kell viselni?
Akkör tökéletes a viselete, ha az övcsat közepéig ér, kicsivel se lentebb vagy fentebb, az elég kínos.
A nyakkendő szélességének választásakor az ing, a zakó gallérjának fazonja a mérvadó. Amennyiben a zakó hajtókája szélesebb, úgy érdemes inkább nyakkendőből is széles mellett dönteni, amíg a keskeny hajtókájú zakóknál, javasoljuk a keskenyebb nyakkendőket.
Rengeteg ing típus létezik, ezért figyeljetek arra, hogy zárt inggallér esetében vékonyabb csomót érdemes kötni, míg a nyitott (cápa típusú) nyak esetében a szélesebb kötéstechnika is remekül érvényesül.

CSOKORNYAKKENDŐ

Az ilyen típusú nyakkendőkről megoszlanak a vélemenyek, vannak akik imádják, vannak akik bohócnak érzik magukat benne.
Amit biztosan tudunk róla, hogy napjainkban már egyre divatosabb viselet a csokornyakkendő, akár esküvőkön is, mind a násznép férfi táborában, mind pedig a vőlegényen. Vannak akik az egyszerűbb, egyszínű fazonokra esküsznek és vannak akik imádják ha semmi sem olyan egyszerű, pöttyös, kockás, csíkos, figurás, szuperhősős, vagy valami sépci logó van rajta. Ezer típus létezik, nálunk az öltönyház-nál az alábbiak elérhetőek.

Filter Products Showing all 18 results
Termék típusa
Kattints a ruhadarab nevére és használd a szűrőt!
Milyen árban keresel?
Állítsd be az árszűrőt,hogy csak azt lásd ami neked szól!
TOP