AKCIÓ

Wayne Fekete Öltöny

169 990 Ft 149 990 Ft

Mindenki tudja maga Batman milyen rejtélyes is és mennyire férfias karaktert hoz a képernyőn. Olykor szolid, visszafogott, de mindig erősen férfias. Vajon mitől lehet, hogy Christian Bale ennyire jól hozza a karaktert, amikor nem denevér jelmezben van, lehet, hogy az öltöny teszi?

Törlés
Cikkszám: WAYNE - 35236 Kategória: Címke:

Leírás

A Wayne fantázianevet viselő modellünk egy bármely alkalomra elegáns viseletként szolgáló, stílusos fekete öltöny. A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


Budapesti öltönybolt, ahogy Mr. Wayne szereti

Egyedülálló lehetőség a fekete öltöny kedvelőinek

 

„Egyedi férfi ő. Igazán sikeres a nyomozásban, deduktív gondolkodásmódjáért mindenki dicséri. Kimagasló testi adottságokkal rendelkezik, ereje és ügyessége mégsem emberfeletti. Találékonysága és kreativitása páratlan, ezért old meg sok bűnügyet és rejtélyt olyan egyszerűen. Rendkívüli emberről van szó, már csak azért is, mert általában a saját maga által felállított erkölcsi szabályok szerint küzd, és nem a törvényben meghatározottak szerint. Igazi küzdő típus, akiben lángol az igazság utáni vágy. A bűn ellen harcol utolsó vérig. Hatalmas akaraterő, önfegyelem és kitartás teszik őt igazán sikeressé. Azonban a belső értékek mellett a felszerelése, ruházata is segítséget nyújt neki, masszív, golyóálló fekete jelmezében ugyanis sebezhetetlenné válik, valamint sötét ruhája kivívja számára környezete elismerését.”

Rájöttél, kiről is lehet szó? Ez az alak nem más, mint Mr. Wayne, vagy más néven a híres Batman. De akár lehetnél te is, ha egy kicsit változtatunk a jellemzésen, valahogy így: „Rendkívül nagy egyéniségről van szó. Gyors észjárású, hamar átlát éles helyzeteket, és rájön egy-egy probléma megoldására. Jó kiállású férfi, aki minden nap ügyesen és teljes erőbedobással végzi feladatait. Találékony, és kreatív figura. Vannak saját elképzelései, amelyeket általában meg is valósít, de mindig csak a meghatározott kereteken belül mozog. Igazságérzete roppant erős, elutasítja az igazságtalanságot. Akaratereje, önfegyelme és kitartása példaértékű, s persze az öltözködéshez való érzéke is páratlan. Ezért választja jeles alkalmakra az őt igazán sármossá és fessé varázsoló fekete öltöny modellünket, a Wayne-öltönyt, amelynek sötét színe hangsúlyozza erősen férfias és olykor rejtélyes természetét, valamint anyaga védelmet nyújt minden vészes helyzetben.”

Ez a fekete öltöny nálunk slim fit és normál fazonban is elérhető! Az előbbi fazon karcsúsított szabása nemcsak megmutatja, de ki is emeli a V alakot, míg az utóbbi, hagyományos szabású tervezés azoknak állhat nagyon jól, akik erőteljesebb, de ugyanúgy férfias külsővel vannak megáldva.

A slim fit változat kétgombos zakójában, amit kívülről szivarzseb, illetve még két, ferde irányú, zsebfedővel takart kétszegélyes zseb díszít, felettébb elegánsan nézhet ki minden Wayne, és ezt a benyomást csak fokozza a két belső, ugyancsak duplaszegélyű, fehér dísztűzéssel ellátott zseb. A zakót, attól függően, hogy hogyan szereted, tudjuk adni kétslicces, egyslicces, de akár slicc nélküli háttal. Ennél a fazonnál a szett másik darabjaként svédzsebes nadrágot kínálunk fel, amelynek a hátulján gombbal záródó, egyszegélyes zseb van. A fekete öltöny mellé a nadrágot igényeidnek megfelelően választhatod szűkített szárral, közepes derékmagasságig felhúzható változatban, de ha inkább a Mex-fazont, a csípőig érő, répaszárú nadrágot kedveled, ezt a típust is tudjuk biztosítani számodra. A slim fit fazon 42-estől 60-as méretig rendelhető, ám ha 60-asnál nagyobb méretű öltönyt rendelsz, extra felárat számolunk fel Neked.

Jó hírünk van a kissé erősebb, teltebb alkatú férfiak számára is: Wayne-öltönyünket normál fazonban is

megterveztük, ami azt jelenti, hogy felső része két-, illetve három gombbal is kérhető, a külső

zsebek egyenesek, mindemellett klasszikus, egyenes vonalú szabása lehetővé teszi, hogy a pocakot eresztett üzletemberek is lehengerlően nézzenek ki. Az alsó rész szára

ugyancsak egyenes fazonú, dereka normál hosszúságú. A normál típus 44-es és 70-es méret

között kapható, a magasabb ár 60-as méret után ebben az esetben is érvényes.

 

Ezen kívül hosszított változatot is ajánlunk a nagyra nőtt vásárlóink számára; ez azt jelenti, hogy a szabás megegyezik a slim fit fazonéval, de a zakó ujját és hosszát, illetve a nadrág hosszát igény szerinti méretre tudjuk szabni!

 

További információk

Zakó Méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Nadrág méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wayne Fekete Öltöny” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!


    *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

    TOP