Rogers Öltöny

69 990 Ft

A közel 100 éves ember is ismeri a divatot, hiszen annak elemei alkalomadtán vissza-visszatérnek. Bár 40-es évekbeli jeleneknél elég bő fazonokat láthattunk Steve barátunkon, de 21. századba lépve ő sem választana mást!

 • 2 gombos záródás.
 • Pántos mellzseb.
 • Derékpánt övbújtatóval.
 • Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek.
 • Formatartó és rugalmas anyag.
 • Nadrág derékmagassága: alacsonyabb.
 • Szárvég: normál szegély.
 • Fazon: szűk.
 • Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs.
 • Zakó záródása: 2 gombos fazon.
 • Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.
Törlés
Cikkszám: ROGERS Kategória: Címke:

Leírás

A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


Régi öltöny új köntösben Budapesten

Amerika Kapitány a katonáskodás mellett a divathoz is ért

A régebbi stílusok időről időre visszaköszönnek a jelen trendekben. A múlt század egyes korszakainak öltözködésbeli, fazonbeli sajátosságai újra és újra felfedezhetők a divatban. Az azonban nem megszokott, hogy nemcsak a ruha, hanem az azt viselő ember is túléljen több korszakváltást. Egy átlagember biztosan nem. Ám az a vézna kisfiú, aki egy csodaszérum hatására erős, izmos, kiváló katonává vált, és először Amerikában, majd az egész világon ismert lett, ő igen. Ez az alak nem más, mint a híres Amerika Kapitány. Ugyan Rogers a negyvenes években nem feltétlenül elegáns ruházatban jelent meg a nyilvánosság előtt, a 21. században újra felbukkanva, egy jeles alkalomra készülve, mégsem esne másra a választása, mint egy fantasztikus Rogers-öltönyre, hogy abban hódítson, hogy a régi korokat idéző viseletben, a régi értékeket képviselve, példát mutasson a jelen embereinek.

Szoktuk hallani, hogy a ruha, amit visel az ember, sokszor tükrözi a személyiséget is; ez a szett épp emiatt erősítheti, emelheti ki annak az embernek a karakterét, aki – a Kapitányhoz hasonlóan – illemtudó, ugyanakkor „úgy viselkedek az emberekkel, ahogy ők velem” alapon felveszi a másikkal a harcot, ha kell. Ennek értelmében hangsúlyozhatja a kék öltöny viselője elszánt, harcedzett modorát, a konzervatív, hagyományokat kedvelő és azok mellett kiálló énjét. Olyan személyiségre szabtuk ruhánkat, aki nem ismer lehetetlent, legyen szó üzleti, vagy éppen magánéleti kérdésekről.

Ha te is egy ilyen személyiségű férfinak tartod magad, akkor öltönyünk neked lett tervezve! Ahogy Amerika Kapitány a csatatéren, te az üzleti élet háborúiban lehetsz rettenthetetlen katona, és a mi kínálatunk is hozzájárulhat majd kirobbanó és tartós sikeredhez.

Öltönyünk zakója kívül szivarzsebbel és két, öt centiméteres zsebfedővel takart zsebbel van ellátva, míg belül finom, fehér dísztűzéssel keretezett kétszegélyes zsebek teszik elegánssá és trendivé. Háta kétslicces, de kapható egy hasítékos, illetve slicc nélküli változatban is. A nadrág hátuljára, jobb oldalon, gombbal záródó egyszegélyes zseb lett tervezve. Ez azonban még hagyján, hisz az eddig felsorolt sajátosságok csak a sablont képezik, ugyanis kétféle, tervezésben itt-ott eltérő fazont kínálunk fel számodra aszerint, hogy milyen a testalkatod. Ha V alakkal rendelkezel, bátran ajánljuk ruhaegyüttesünk slim fit fazonú változatát, amiről, a fent említett ismertetőn kívül tudni kell, hogy a zakóján kívül lévő zsebek ferde irányúak, valamint a kétgombos, karcsúsított szabású zakó követi a test vonalát, ezáltal is hangsúlyozza sportos alakod.

A hozzá tartozó nadrágból szintén nemcsak egy, hanem kétféle ajánlat közül is választhatsz. Egy biztos: akár a svédzsebes, szűkített szárú, derékig érő változat, akár a répaszárú, csípőig szabott derékvonalú Mex fazon mellett szavazol, mindkettőben garantáltan fessen fogsz kinézni!

Ami a méretet illeti, a slim fit öltönyeink 42-estől 66-os méretig rendelhetők, de 60-as mérettől extra felárat számolunk fel.

Sőt, azokra is gondoltunk, akik magasságban kissé túlszárnyalták társaikat: hosszított fazonú változatban is kaphatók ruháink, tehát a szabás a slim fit fazonéval megegyezik, ellenben a zakó ujja és maga az öltöny a megadott méretek szerint hosszítható. 

Jó hírünk van a kissé testesebb férfiak számára is: Rogers-öltönyünket normál fazonban is megterveztük, ami azt jelenti, hogy felső része két-, illetve három gombbal is kérhető, a külső zsebek egyenesek, mindemellett klasszikus, egyenes vonalú szabása lehetővé teszi, hogy a csinos pocakot eresztett üzletemberek is lehengerlően nézzenek ki. Az alsó rész szára ugyancsak egyenes fazonú, dereka normál hosszúságú. A normál típus 44-es és 70-es méret között kapható, a magasabb ár 60-as méret után ebben az esetben is érvényes.

További információk

Zakó Méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Nadrág méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rogers Öltöny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!


  *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

  TOP