STYL – Rogers Öltöny

49 900 Ft

Klasszikus vonalvezetésű, 2 gombos záródású zakó csapott fazonnal, háta oldalhasítékkal, filc alsógallérral, ujján hamis hasíték 4-4 gombbal.
Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Derékpánt övbújtatóval. Oldalán svédzseb, hátul gombbal zárható paszpólos zsebek. A szűkülő vonalú nadrágszár alja felhajtással és koptatóval készül. A nadrágzsebek nagy kopásállóságú zsebanyagból, elsőszár térdbéléssel készül.

  • Nadrág záródása: gomb, cipzár, kapocs
  • Felsőanyag: 55% Gyapjú, 41% poliészter, 4% elasztán. Bélés: 52% viszkóz, 48% acetát.
Törlés
Cikkszám: ROGERS Kategória: Címke:

Leírás

A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


Régi öltöny új köntösben Budapesten

Amerika Kapitány a katonáskodás mellett a divathoz is ért

A régebbi stílusok időről időre visszaköszönnek a jelen trendekben. A múlt század egyes korszakainak öltözködésbeli, fazonbeli sajátosságai újra és újra felfedezhetők a divatban. Az azonban nem megszokott, hogy nemcsak a ruha, hanem az azt viselő ember is túléljen több korszakváltást. Egy átlagember biztosan nem. Ám az a vézna kisfiú, aki egy csodaszérum hatására erős, izmos, kiváló katonává vált, és először Amerikában, majd az egész világon ismert lett, ő igen. Ez az alak nem más, mint a híres Amerika Kapitány. Ugyan Rogers a negyvenes években nem feltétlenül elegáns ruházatban jelent meg a nyilvánosság előtt, a 21. században újra felbukkanva, egy jeles alkalomra készülve, mégsem esne másra a választása, mint egy fantasztikus Rogers-öltönyre, hogy abban hódítson, hogy a régi korokat idéző viseletben, a régi értékeket képviselve, példát mutasson a jelen embereinek.

Szoktuk hallani, hogy a ruha, amit visel az ember, sokszor tükrözi a személyiséget is; ez a szett épp emiatt erősítheti, emelheti ki annak az embernek a karakterét, aki – a Kapitányhoz hasonlóan – illemtudó, ugyanakkor „úgy viselkedek az emberekkel, ahogy ők velem” alapon felveszi a másikkal a harcot, ha kell. Ennek értelmében hangsúlyozhatja a kék öltöny viselője elszánt, harcedzett modorát, a konzervatív, hagyományokat kedvelő és azok mellett kiálló énjét. Olyan személyiségre szabtuk ruhánkat, aki nem ismer lehetetlent, legyen szó üzleti, vagy éppen magánéleti kérdésekről.

Ha te is egy ilyen személyiségű férfinak tartod magad, akkor öltönyünk neked lett tervezve! Ahogy Amerika Kapitány a csatatéren, te az üzleti élet háborúiban lehetsz rettenthetetlen katona, és a mi kínálatunk is hozzájárulhat majd kirobbanó és tartós sikeredhez.

Ami a méretet illeti, a slim fit öltönyeink 42-estől 66-os méretig rendelhetők, de 60-as mérettől extra felárat számolunk fel.

Sőt, azokra is gondoltunk, akik magasságban kissé túlszárnyalták társaikat: hosszított fazonú változatban is kaphatók ruháink, tehát a fazon megegyezik, ellenben a zakó ujja és maga az öltöny a megadott méretek szerint hosszított.

További információk

Zakó Méret

46, 48, 50, 52, 54, 56

Nadrág méret

48, 50, 52, 54, 56

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„STYL – Rogers Öltöny” értékelése elsőként

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!

    Felpróbálnád ezt az öltönyt? Gyere le hozzánk az Astorián találalható Showroom-unkba!

    1053 Budapest Kossuth Lajos utca 15. - Styl Men's Store / 3a

    *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

    TOP