AKCIÓ

STYL – Parker

49 900 Ft

Klasszikus vonalvezetésű, 2 gombos záródású zakó csapott fazonnal, háta oldalhasítékkal, filc alsógallérral, ujján hamis hasíték 4-4 gombbal.
Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Derékpánt övbújtatóval. Oldalán svédzseb, hátul gombbal zárható paszpólos zsebek. A szűkülő vonalú nadrágszár alja felhajtással és koptatóval készül. A nadrágzsebek nagy kopásállóságú zsebanyagból, elsőszár térdbéléssel készül.

  • Nadrág záródása: gomb, cipzár, kapocs.
  • Felsőanyag: 55% Gyapjú, 45% poliészter. Bélés: 52% viszkóz, 48% acetát.
Törlés
Cikkszám: 6090 64 07 Kategória: Címke:

Leírás

A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


A budapesti öltönybolt, ahol legutóbb Pókember is felbukkant

Az öltöny, amelyben felszínre törhet az eddig még nem ismert világhódító éned

A környezeted félénk embernek ismer, aki mindennapi, szolid öltözékével is inkább visszafogottságot, mintsem rátermettséget és kiváló üzleti érzéket sugároz? Vagy éppen úgy érzed, hogy a már régóta kiszemelt hölgyet ugyan remek humorérzékeddel és romantikus alkatoddal le tudnád venni a lábáról, de félsz attól, hogy ha elhívnád randevúra, nemet mondana, mert esetleg unalmasnak tartja a külsőd, ezáltal a belső értékeidet is? Mi olyan öltönyt ajánlunk neked, amelyben a hétköznapi Parkerből világmentő, minden helyzetben magabiztos és tettrekész Pókemberré válhatsz! Ez a választás segíthet hozzájárulni egy üzleti tárgyalás sikeréhez, vagy akár ahhoz, hogy lehengereld a te Gwenedet.

A sötét szürke öltöny viselésével, mintha csak Mr. Parker pókjelmezét húznád magadra, te is olyan bio-magnatikus képesség birtokába juthatsz, ami csak úgy vonzani fogja a körülötted lévőket. A szűk fazon kifejezetten elegáns és csábító férfiasságot kölcsönöz, a rugalmas anyag mégis lehetővé teszi a hétköznapokban megszokott kényelmes mozgást.  A pocakos férfi öltöny viselése során egész sportos testalkatúnak is tűnhet, csak meg kell hozzá találni az ideális öltöny modelt.

Akár sportos, V alkatú férfi vagy, akár a kissé testesebb, pocakos Pókemberek táborát erősíted, nálunk megtalálod a neked való szettet, ugyanis öltönyeink slim fit és normál fazonban is elérhetőek. Az előbbi fazon karcsúsított szabása nemcsak megmutatja, de ki is emeli a V alakot, míg az utóbbi, hagyományos szabású tervezés azoknak állhat nagyon jól, akik erőteljesebb, de ugyanúgy férfias külsővel vannak megáldva.

A slim fit változat kétgombos zakójában, amit kívülről szivarzseb, illetve még két, ferde irányú, zsebfedővel takart kétszegélyes zseb díszít, felettébb elegánsan nézhet ki minden Parker, és ezt a benyomást csak fokozza a két belső, ugyancsak duplaszegélyű, fehér dísztűzéssel ellátott zseb. A zakót attól függően, hogy hogyan szereted, tudjuk adni kétslicces, egyslicces, de akár slicc nélküli háttal, ezzel a választási lehetőséggel is kedvezve Neked. Ennél a fazonnál a szett másik darabjaként svédzsebes nadrágot kínálunk fel, amelynek a hátulján gombbal záródó, egyszegélyes zseb van. A nadrágot igényeidnek megfelelően választhatod szűkített szárral, közepes derékmagasságig felhúzható változatban, de ha inkább a Mex-fazont, a csípőig érő, répaszárú nadrágot kedveled, ezt a típust is tudjuk biztosítani számodra.

A normál fazon hasonló sajátosságokkal bír, mint a slim fit; leginkább egyenes szabása különbözteti meg tőle; ez az, ami lehetővé teszi, hogy a nem kifejezetten sportos alkatú üzletemberek és magánszemélyek is magabiztosan viseljék, sőt, mi több, hódítsanak benne. A zakó ennek a fazonnak az esetében nemcsak kettő, hanem három gombbal is kapható. Kívül egy szivarzseb és két egyenes, öt centiméteres, zsebfedővel takart, duplán szegélyezett zseb, míg belsejében megint csak kétszer két, fehér durtnádolással ellátott zseb található, akárcsak a slim fit típusú zakónál. Az öltöny felső része slicc nélküli háttal lett eredetileg tervezve, azonban az ízlésedhez igazodva fel tudjuk ajánlani egy-, valamint kétslicces változatban is. Nadrágjának szára egyenes, dereka normál fazonú. Hátul, a jobb oldalon, ugyanúgy, mint a másik fazon esetében, gombbal záródó, egyszegélyes zseb van.

Remek ajánlattal várunk, ha az átlagosnál kicsit magasabbra nőttél: a slim fazonon belül igényelhetsz hosszított változatot is, tehát az öltöny hosszát, a zakó ujját a te méreteidnek megfelelően meg tudjuk hosszabbítani.

A gondos, precíz és szinte minden igényt kielégítő tervezés mellett a méretet illetően is igyekszünk széles kínálatot biztosítani; ruhaszettjeink slim fit fazonban 42-estől 60-as méretig rendelhetők, a normál típusból pedig 44-estől 70-es méretig válogathatsz kedvedre. Mindezzel együtt, ha 60-asnál nagyobb méretű öltönyt rendelsz, mindkét fazonnál extra felárat számolunk fel Neked.

Ne habozz tehát, rendelj tőlünk, lődd ki a hálódat, és tarolj, külső megjelenéseddel és belső kisugárzásoddal egyaránt!

További információk

Zakó Méret

25, 26, 27, 28, 29, 30, 56, 58, 60, 62, 98, 102, 106

Nadrág méret

25, 26, 27, 28, 29, 30, 56, 58, 60, 62, 98, 102, 106

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„STYL – Parker” értékelése elsőként

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!

    Felpróbálnád ezt az öltönyt? Gyere le hozzánk az Astorián találalható Showroom-unkba!

    1053 Budapest Kossuth Lajos utca 15. - Styl Men's Store / 3a

    *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

    TOP