AKCIÓ

STYL – Luthor Fekete Öltöny

49 900 Ft

Klasszikus vonalvezetésű, 2 gombos záródású zakó csapott fazonnal, háta oldalhasítékkal, filc alsógallérral, ujján hamis hasíték 4-4 gombbal.
Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Derékpánt övbújtatóval. Oldalán svédzseb, hátul gombbal zárható paszpólos zsebek. A szűkülő vonalú nadrágszár alja felhajtással és koptatóval készül. A nadrágzsebek nagy kopásállóságú zsebanyagból, elsőszár

  • Zakó záródása: 2 gombos fazon.
  • Felsőanyag: 44% Gyapjú, 54% poliészter, 2% elasztán. Bélés: 52% viszkóz, 48% acetát.
Törlés
Cikkszám: LUTHOR Kategória: Címke:

Leírás

A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


A legfeketébb öltöny Budapesten

Luthor – az éjszaka királya

A férfi irányításra teremtetett.  Vezetésre törekedni a karizmatikus férfinek pozitív szándék. A tehetség nagy áldás, azonban megtartani a jó irányt…, hát az nehéz feladat! Luthor a sötét oldal hőse maradt. Pedig milyen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik! Rejtélyes, kiismerhetetlen, mégis megkapó, vonzó rosszfiú. Tudatosan keveri a lapokat, ismeri a siker minden fortélyát. Bármely vezető, üzletember tanulhatna tőle: örök küzdeni akarást, kitartást, vasakaratot, logikus racionalitást, no és persze stílust! Mert a mi gazfickónk mindig hibátlan külsővel jelenik meg a tett helyszínén, csakis elegáns, fekete öltönyben, s miután rossz fát tett a tűzre, angolos eleganciával távozik. A fekete öltöny tekintélyt, ünnepélyességet s egyben titokzatosságot parancsol személyének. A köztiszteletben álló, mindenki által csodált multimilliomos férfiú tudja, céljai elérésének egyik kulcsa a megjelenés, hiszen az első benyomás döntő fontosságú lehet. Ha külsőddel Te is szeretnél kitűnni, meghökkenteni, sikert aratni, tekintélyt sugározni, válaszd Luthor-öltönyünket, s azért ne feledd: sosem árt, ha egy sármos rosszfiúnak szíve is van…!

Mindegy, hogy tudós zseni, remek üzletember, vagy keménykezű főnök vagy, nálunk megtalálod a legjobb minőségű, stílusban, fazonban leginkább hozzád illő szuperruhát.

Méretben, fazonban kedved szerint válogathatsz.

A zakók eleganciáját hangsúlyozzák még a láthatatlan részletek is: például belül, a zakók mindkét oldalán elhelyezett finom, fehér dísztűzéssel keretezett kétszegélyes belső zsebek.

A mai ember élete sok feladattól terhelt; de nem kell aggódnunk, hisz rohanó világunkhoz igazodik a divat is. Nem véletlen, hogy ma már alapvető elvárás az elegancia mellett a kényelem és a szabad mozgás biztosítása; ezért nadrágjainkat rugalmas, formatartó anyagból varrtuk, így egész napos viselet esetén is kényelmesen érezheted magad bennük.

Nadrágból egy harmadik típust is felkínálunk Neked:  Mex-fazonú nadrágjaink csípőig érő derékszabással, répa szárral készülnek.

A slim fit fazont 42-66-os méretig készítjük. Ha 60-as méreten felül rendel, extra felárat számolunk fel. A magasra nőtt vásárlóink hosszított fazont is rendelhetnek; hosszabb ujjal, hosszabb kabát- és nadrághosszal.


Öltönyeink 44-70-es méretválasztékban rendelhetők. 60-as mérettől felárat számolunk fel.
Ne feledd! Nálunk megtalálhatod a Neked megfelelő öltönyt!

Ne feledd! Nálunk megtalálhatod a Neked megfelelő öltönyt!

További információk

Zakó Méret

50, 52, 54, 56, 106

Nadrág méret

26, 27, 28, 52, 54, 56, 106

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„STYL – Luthor Fekete Öltöny” értékelése elsőként

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!

    Felpróbálnád ezt az öltönyt? Gyere le hozzánk az Astorián találalható Showroom-unkba!

    1053 Budapest Kossuth Lajos utca 15. - Styl Men's Store / 3a

    *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

    TOP