STYL Logan

49 900 Ft

Klasszikus vonalvezetésű, 2 gombos záródású zakó csapott fazonnal, háta oldalhasítékkal, filc alsógallérral, ujján hamis hasíték 4-4 gombbal.
Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Derékpánt övbújtatóval. Oldalán svédzseb, hátul gombbal zárható paszpólos zsebek. A szűkülő vonalú nadrágszár alja felhajtással és koptatóval készül. A nadrágzsebek nagy kopásállóságú zsebanyagból, elsőszár térdbéléssel készül.

  • Zakó záródása: 2 gombos fazon.
  • Felsőanyag: 55% Gyapjú, 45% poliészter. Bélés: 52% viszkóz, 48% acetát.
Törlés
Cikkszám: LOGAN Kategória: Címke:

Leírás

A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


Logan – az „emberbőrbe” bújtatott farkas

Logan a tipikus magányos farkas, a gondolkodó, irányíthatatlan hős, aki nem követi vakon senki parancsát; megvizsgál, mérlegel, s csak ezután cselekszik. Első látásra vadnak, ridegnek tűnik, de ha megismerjük igazi lényét, ráébredünk, hogy jóságos hősünknek van szíve, lelkiismerete. Mindennél jobban szereti a természetességet, a szabadságot.

Személyiségének e jellemzői természetesen öltözködésében is megmutatkoznak. Hétköznapi, veszélyes, kalandos világában legszívesebben bőrkabátba, szakadt farmerbe és pólóba bújik. De játsszunk el a gondolattal! Ha Logan meghívást kapna egy jeles eseményre, vagy üzleti tárgyaláson kellene részt vennie, milyen ruhában jelenne meg? Bár nemigen látjuk őt öltönyben, nyakkendőben a mozivásznon, de abban biztosak lehetünk, hogy a kiemelt, jeles alkalmakat, barátait mindig megtisztelné elegáns öltözékével, hiszen azt is megtudhatjuk róla, hogy az emberi kapcsolatok, a gyengébbek tisztelete fontos számára. Vásárlása során természetesen a legkiválóbb üzletet keresné meg, ahol igényeinek megfelelő elvárások alapján választaná ki az egyéniségének megfelelő ruhát; elegáns, alkalomhoz illő, ugyanakkor fesztelenséget biztosító, ezüstös szürke öltöny kerülne kosarába.  Miért szürke öltöny? Mert ez a szín fejezi ki leginkább személyiségét. A szürke a magányosság színe, hivatalos távolságtartást mutat, ugyanakkor kifinomultságra, bölcsességre, megbízhatóságra, magas érzelmi intelligenciára utal.

A hétköznapokban, szabadidődben viselhetsz laza, sportos ruházatot, de a munkahelyre, az üzleti világba, esetleg randevúra (hogy szíved hölgyét elkápráztasd), vagy egy-egy kiemelt eseményre illik felöltözni.

Ha nem vagy rutinos, és nehézséget okoz a választás, ne aggódj, mi segítünk Neked! Nálunk megtalálhatod a méreteidre szabott, tökéletes darabot.

Öltönyeink rugalmas, formatartó anyagból készülnek, divatos, két, vagy igény esetén három gombbal záródó zakóval.

 

A természetességet kedvelő férfi számára fontos a szabad mozgás; ezért nadrágjainkat rugalmas, formatartó anyagból varrtuk, így egész napos viselet esetén is a fesztelenség érzését nyújtják.

Nálunk megtalálhatja az Önnek megfelelő öltönyt!

A slim fit fazont 42-66-os méretig készítjük. Ha 60-as méreten felül rendel, extra felárat számolunk fel.

 Normál méretű öltönyeink 44-70-es méretválasztékban rendelhetők. 60-as mérettől felárat számolunk fel.

 

További információk

Zakó Méret

26, 27, 28, 29, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Nadrág méret

26, 27, 28, 29, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„STYL Logan” értékelése elsőként

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!

    Felpróbálnád ezt az öltönyt? Gyere le hozzánk az Astorián találalható Showroom-unkba!

    1053 Budapest Kossuth Lajos utca 15. - Styl Men's Store / 3a

    *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

    TOP