Kent Öltöny

69 000 Ft

Legalább annyira imádja az öltönyt, mint a harisnyás ruhaját a jól ismert szuperhősünk! Bár visszafogott, szemüveg mögé bújó karakter, egy elegáns öltönnyel mindig megmutatja azért, hogy mennyire feszül a mellkasa!

 • 2 gombos záródás.
 • Pántos mellzseb.
 • Derékpánt övbújtatóval.
 • Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek.
 • Formatartó és rugalmas anyag.
 • Nadrág derékmagassága: alacsonyabb.
 • Szárvég: normál szegély.
 • Fazon: szűk.
 • Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs.
 • Zakó záródása: 2 gombos fazon.
 • Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.
Törlés
Cikkszám: KENT Kategória: Címke:

Leírás

A gallérkihajtón és a zsebfedős zsebeken kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


Szuperszónikus öltöny Budapesten

Minden szempontból a legjobb döntés

Sebezhetetlenség, repülésre való képesség, energiakivetítés, szupererő, szupergyorsaság, szuperérzékek; egyszóval minden szuper! Az emberek, de főleg a férfiak, szeretnének ilyen fantasztikus képességekkel rendelkezni. Mert az ilyen adottságokkal rendelkező, ilyen erővel megáldott férfi közelében lenni egyszerre megnyugtató és biztonságos. Ilyen ember mellett nem érhet baj, hiszen ha veszély fenyeget, csak szólni kell a „szuperembernek”, és már jön is a segítség! Ezt a tökéletességet testesíti meg a mozivásznon Mr. Kent, jobban ismert nevén Superman, és nagy valószínűséggel sokan éreztük már úgy, miközben őt néztük, hogy mi is szeretnénk vagy effajta hősök lenni, vagy legalább effajta hős mellett élni. A jó hír viszont az, hogy a mi világunkban is élnek sokoldalú emberek, akiknek nemcsak a személyiségük kiváló, hanem a divathoz való érzékük is! Így biztosak vagyunk benne, hogy Te is, egyedi és színes egyéniségű emberként nem fogsz mellé egy, Superman egyenruhájával színben megegyező és az ő nevét viselő Kent-öltönnyel! Ez a választás tuti sikert hozhat a nők körében, ugyanis garantáltan ultraszexin és vonzón fogsz kinézni! A többi pasi pedig nem fogja érteni, honnan ez a szupervonzerő, amivel leveszed a hölgyeket a lábukról. Mindenesetre az, hogy elárulod-e titkodat, már csak rajtad múlik, de magadban tudni fogod: sármodért nagy százalékban a kék öltöny a felelős.

Kent-öltönyünk tervezői gondoltak mindenre, és valóban egy szuper ruhaegyüttest terveztek. Ez abból is látszik, hogy gondoltak a kigyúrt, izmos férfiakra, illetve azokra is, akiknek szuperereje főként a pocakjukban koncentrálódik.

Az öltönykabát karcsúsított szabásvonalú, kétgombos, egy bal oldali szivarzsebbel és két, ferde irányú, öt centiméteres zsebfedővel takart kétszegélyes bevágott zsebbel ellátott zakó, amely belülről két, fehér dísztűzéssel dekorált kétszegélyes zsebbel rendelkezik. A kabát rendelkezésre áll egy, vagy két sliccel, de slicc nélküli változatban is.

Sportos vásárlóinknak a svédzsebes, szűkített szárú, közepes derékmagasságú nadrágot ajánljuk, hátul gombbal záródó, egyszegélyű zsebbel, vagy másik lehetőségként a Mex-típusú alsót, csípőig érő derékkal, a répa szárú fazon kedvelőinek. A V alakú férfivendégeink számára a fentebb leírásra került slim fit fazont ajánljuk, ugyanis ez a forma tökéletesen ki fogja emelni a szikár, sportos alakot.

Ez a változat 42-estől 66-os méretig rendelhető, viszont számíts rá, hogy 60-as mérettől extra felárat számolunk fel.

A másik testalkatú tábornak szánt öltönyváltozatról azt érdemes tudni, hogy kabátját két- illetve három gombbal is tudjuk biztosítani; a szív oldalán felül egy szivarzseb, lent, két oldalon pedig két, egyenes, öt centiméteres zsebfedővel takart zseb található. Ennek a normál fazonú zakónak a belseje ugyanúgy van díszítve, mint a slim fit fazon felsőjének. Igényelhető egy, két hasítékkal, vagy hasíték nélkül is.

A nadrág szára egyenes szabású, dereka normál hosszúságú. Az alsó hátul egyszegélyes, gombbal záródó zsebbel díszített.

Öltönyünket 44-70-es méretig készítjük azok számára, akik a normál fazon mellett döntenének szívesebben, de az extra felár felszámolása 60-as mérettől itt is érvényes.

Van még egy nagyon fontos tudnivaló, amiről a kissé nagyra nőtt vásárlóinknak feltétlenül hallaniuk kell: a slim fittel megegyező hosszított fazon kifejezetten Nektek lett kialakítva! Ez azt jelenti, hogy a zakó ujját és hosszát, valamint a nadrág hosszát magasságotoknak megfelelően kérhetitek plusszos méretben.

További információk

Zakó Méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Nadrág méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kent Öltöny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!


  *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

  TOP