Mintás Csokornyakkedő

Gondolkodtál már rajta kinek a bőrébe bújnál szívesen kedvenc karaktereid közül! Mi segítünk,hogy mg jobban át éld a szerepet a hétköznapokon is! Bárhová is mégy, akár esküvőre, egy barát szülinapjára, esetleg éppen ballagsz és kitűnnél a sorból, akkor ne habozz, rendeld meg még ma egyedi csokornyakkendődet, légy ma is kicsit más mint a többiek!

Csokornyakkendő Bosszúállók

10 400 Ft

Öltözz másképp és viseld napjaink mozi filmjeinek legsikeresebb szimbólumait, már elegáns ruháidhoz is! Mutasd meg,hogy mennyire kitűnsz a tömegből! Légy még egyedibb szuperhős csokornyakkendőddel!

Elfogyott

Cikkszám: AVENG Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csokornyakkendő Bosszúállók” értékelése elsőként

Mivel viseld csokornyakkendődet?

Íme néhány tipp, hogy mivel érdemes felvenni szuperhős mintás nyakkendődet!

Vannak olyan ruhadarabok, ahol a csokornyakkendő nélkülözhetetlen kelléke lehet.  Ilyen például egy frakk vagy akár egy szmoking.  Hosszú századok óta kíséri a férfiak öltözésének turnusait, volt amikor éppen divatosan, volt amikor egyáltalán nem divatosan szerepelt a köztudatban. Most éppen nagyon menő viselet!Ezer és ezer fajta változattal találkozhattál már, az itt kínált darab nem valószínű,hogy szembe megy veled az utcán. Mivel érdemes viselni? Mivel a nyakkendő maga jóval cifrább az átlagosnál, nem egy egyszínű csokornyakkendő, se nem egy sima pöttyös, így azt javasoljuk,hogy próbáld meg egyszerűbb inggel, ami nem tarkabarka viselni, legyen az fehér, vagy éppen valamelyik feketével konvergáló szín.

TOP