Mintás Csokornyakkedő

Ki ne szeretne legalább egy percre valaki más bőrébe, netán egyik kedvenc Marvel univerzum karakterünk bőrébe bújni! Legyen szó esküvőről, szülinapi buliról, esetleg egy ballagásról, ahol szeretnél kicsit kiemelkedni a tömegből! Garantáljuk,hogy a kapitány csokornyakkendője gondoskodik róla!

Csokornyakkendő Amerika Kapitánya

9 900 Ft

Mindenkiben rejtőzik egy Szuperhős! Mutasd meg,hogy benned ki is van! Viseld kedvenc karaktered szimbólumát,akár elegánsan is, csokornyakkendő formájában!

Elfogyott

Cikkszám: CAPTAIN Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csokornyakkendő Amerika Kapitánya” értékelése elsőként

Mivel viseld csokornyakkendődet?

Íme néhány tipp, hogy mivel viseld és mivel ne csokornyakkendődet,hogy tökéletese legyen az összhang!

A csokornyakkendő néhány ruharadarbhoz elengedhetetlen kellék, legyen az akár  frakk vagy szmoking. Nekünk személyes kedvencünk a régi módi divatból előbányászott, nyakban megkötött stílusával. Egészen a 17. század óta jelen van a divatban, hol ki ment hol visszajött. Most éppen nagyon trendi! A mintáját tekintve  millióféle lehet belőle, a jó ízlés határán belül csíkos, apró mintás,  jelen esetben a Marvel univerzum egyik karakterének jegyei láthatóak rajta. Mivel maga a nyakkendő igen feltűnő, így a többi ruhadarab esetén érdemes visszafogottabb stílust használni, jobban ki is emelhetjük ruhánk ékkövét,ha éppen egy egyszerű fehér vagy a kék egy másik árnyalatával viseljük

 

TOP