AKCIÓ

Banner – Kék öltöny

69 000 Ft

A professzort néha-néha láthatjuk egy-egy elegánsabb ruhadarabban, kivétel, amikor neki vetkőzik és keményen befeszít! Kis borostával, tökéletes mutatja a 40 plusszos férfiak sármosságát, hasonló öltönyökben láthattuk a mozivásznakon!

 • 2 gombos záródás.
 • Pántos mellzseb.
 • Derékpánt övbújtatóval.
 • Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek.
 • Formatartó és rugalmas anyag.
 • Nadrág derékmagassága: alacsonyabb.
 • Szárvég: normál szegély.
 • Fazon: szűk.
 • Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs.
 • Zakó záródása: 2 gombos fazon.
 • Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.
Törlés
Cikkszám: BANNER Kategória: Címke:

Leírás

A Banner kék öltöny gallérkihajtóján és a zsebfedős zsebekein kontrasztos betétek. 2 gombos záródás. Pántos mellzseb. Kerek választék. Derékpánt övbújtatóval. Oldalzsebek és hátul paszpólos zsebek. Formatartó és rugalmas anyag. Nadrág derékmagassága: alacsonyabb. Szárvég: normál szegély. Fazon: szűk. Nadrág záródása: gomb, cipzár, kampó, kapocs. Zakó záródása: 2 gombos fazon. Felsőanyag: 75% poliészter, 23% viszkóz, 2% elasztán. Bélés: 100% poliészter.


Zöld hős – kék öltöny Budapesten

Egy öltöny, két személyiség

Mennyi rejtély és izgalom lengheti körül egy átlagos testalkatú, átlagember benyomását keltő 40 pluszos, sármos férfi alakját! Tudás, élettapasztalat, bölcsesség; azok a tulajdonságok, amelyekkel csak egy érett férfi rendelkezhet. Ne ítélj tehát a külső alapján! Ha közelebbről megismered átlagosnak hitt embertársad, talán egy másik személyiség titkai tárulnak eléd… Akárcsak Mr. Banneré… Persze a való életben megnyerőbb, ha valaki szilárd, stabil, tud uralkodni indulatain, s nem engedi szabadjára a zöld szörnyeteget…

Ahogy Banner, úgy Te is lehetsz visszahúzódó, csendes figura, ám mégis izgalmas, kirobbanó személyiség. Lehet, hogy otthon félmeztelen Hulk-ként, mezítláb szaladgálsz, de egy tárgyaláson mégsem jelenhetsz meg így! Ilyen esetekben muszáj a visszafogott üzletember image-ét mutatnod: elegáns nadrágban, zakóban, ingben, nyakkendővel. Mi más illene ilyenkor Hozzád, mint egy valódi Banner-együttes? Áruházunkban természetesen megtalálható az a kék öltöny is, amelyre szükséged van. Ha ebben jelensz meg a következő alkalommal, meglátod, sokan tisztelnek majd, és még fizika-doktornak sem kell lenned.

Ahhoz, hogy fesztelenül viselkedhess, és szabadon add önmagad, öltözékedet rugalmas, formatartó anyagból készítettük el, s elvárásaidhoz is rugalmasan viszonyulunk. Bármilyen kombinációban, fazonban rendelheted a számodra legmegfelelőbb öltöny-összeállítást.

Ha a negyvenes férfiak kényelmesebb életét éled, a normál vonalú zakót és nadrágot javasoljuk Neked, mely a kisebb pocakot is jótékonyan eltakarja. Ebben a változatban is elegáns, fiatalos, magabiztos külsőd lehet, miközben tökéletesen komfortosan érezheted magad.

A kék öltöny zakója klasszikus, egyenes szabásvonalú fazonja ellenére divatos; két vagy igényed szerint három gombbal záródó. A hagyományos stílushoz illeszkedik a zakó külső zsebeinek kialakítása: felül szivarzseb található, melyben akár szivart, akár díszzsebkendőt helyezel el, garantáltan elbűvölöd környezetedet; alul pedig mindkét oldalon egyenes, öt centiméteres, zsebfedővel takart kétszegélyes, bevágott zsebet alakítottunk ki.

 A zakó mindkét oldalán megtalálható, fehér dísztűzéssel keretezett, kétszegélyes belső zsebek szintén elegáns megjelenést kölcsönöznek a ruhadarabnak.

A zakó háta eredetileg slicc nélküli, de rendelhető egy- illetve kétslicces változatban is; a sliccelés ügyes fortély a férfialak karcsúságának hangsúlyozására.

A zakóhoz tartozó kényelmes, normál derékfazonú nadrág szabad mozgást tesz lehetővé; ehhez a derékmegoldáshoz elegáns esésű, egyenes vonalú nadrágszár passzol.

A nadrág hátulját a jobb oldalon hagyományos, gombbal záródó, egyszegélyes zsebbel díszítettük.


Normál méretű öltönyeink 44-70-es méretválasztékban rendelhetők. 60-as mérettől felárat számolunk fel.

A vékony, magas, sportos negyveneseinknek a test vonalát követő slim fit fazont ajánljuk; ez a típus még inkább hangsúlyozza a férfias, V-alakot.  A slim fit zakó is többféle változatban kapható; egyslicces, kétslicces, illetve slicc nélküli szabásvonallal. A Banner-zakó bal oldalán felső szivarzsebbel, jobb és bal oldalán két, ferde bevágású, zsebfedővel ellátott kétszegélyes zsebbel rendelkezik. A zakó eleganciájához hozzájárul a finom, fehér dísztűzéssel keretezett kétszegélyes belső zseb, amely a zakó mindkét oldalán megtalálható.

A zakóhoz eredetileg slim fit nadrág tartozik, melynek szűk szára teljes mértékben igazodik mai a fiatalos trendhez, és a minőségi, rugalmas alapanyagnak köszönhetően egész napos viselet esetén is kényelmes, fesztelen érzetet biztosít. Ugyanezt a célt szolgálja a svédzsebbel ellátott közepesen magasított derekú nadrág.

A slim fit zakóhoz választhatsz csípőig érő derekú, répa szárú öltönyalsót is, az úgynevezett Mex-változatot.

A magasabbra nőtt vásárlóink hosszított fazont is rendelhetnek; hosszabb ujjal, hosszabb kabát- és nadrághosszal.

Nálunk megtalálható a megfelelő kék öltöny bárki számára, 42-66-os méretig. Ha 60-as méreten felül rendelsz, extra felárat számolunk fel.

További információk

Zakó Méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Nadrág méret

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Banner – Kék öltöny” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felpróbálnád ezt az öltönyt? Jelentkezz be hozzánk!


  *Az időpont foglalás öltöny próbára nem jár semmilyen kötelezettséggel!

  TOP