Weboldal Fordítás

Hiteles Szakfordítás több mint 16 nyelven! Forduljon ön is megbízható fordítóhoz és végeztesse el dokumentumainak, szerződéseinek, weboldalának vagy különböző leírásainak fordítását szakképzett fordítókkal számos területen, mint például orvosi, jog, vegyipari, turisztikai vagy marketing szövegek fordítása.

DRÓN PILÓTA KÉPZÉS

Mezőgazdaság legújabb technológiai eszközei a drónók, amely irányítása, vezetése nem mindennapi feladat! Hazánkban egyedülálló módon, gyakorlati és elméleti képzéssel egyben lehet ön is drón pilóta. Jelentkezzen képzéseink egyikére, ismerje meg a magyar mezőgazdaságot egy másik szemléleltből.

KERTI FAHÁZ ÉPÍTÉS

Legyen ön is kerti faház tulajdonos, akár már holnap! Rendelje meg kertje egyik legfontosabb részét, azt ahol ki td kapcsolódni és helyet tud biztosítani szenvedélyének és szerszámainak egyaránt. Főzzőn, olvasson, pihenjen kertjében úgy, ahogy sehol máshol nem tudna. Faházépítés kezeléssel, garanciával és egyedi alapépítéssel!

PELENKATORTA

Legyen ön is Pelenkatorta ajándékba! Mi mással lehetne köszönteni egy kisbabát születésekor, mint egy olyan csomaggal, amely minden olyat tartalmaz, ami számára fontos lehet és anyukájának segíthet abban,hogy a legjobbat adhassa gyermekének. Lurkowebshop kínálatában nem csupán pelenkatorta, de cumilánc, nyálkendő, babatakaró és minőségi BIBS cumik is megtalálhatók. Válasszon ön is hazait, rendelje a lurko anyukáktól!

TOP