Kifinomult esküvői öltöny férfiaknak

esküvői öltöny

Mi alapján válasszunk az esküvői öltönyök közül? Az esküvői öltönyök széles választéka lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani a vőlegény, a vőfély vagy a vendég számára. Legyünk őszinték, az esküvői öltöny vásárlása még a legtapasztaltabb vásárló számára is ijesztő feladatnak tűnhet.

Az esküvői öltöny kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni, kezdve az esküvőn betöltött pozíciótól, az öltözködési követelmények átböngészésén át, az évszaknak megfelelő anyagok és színek kiválasztásáig.

 

Öltözködési szabályok

Ha a dress code formális vagy fekete-nyakkendős öltözéket ír elő, válassz kifogástalanul szabott öltönyt klasszikus színekben, például tengerészkékben vagy feketében, vagy akár négyzetmintásat, ha még hangsúlyosabb, elegánsabb megjelenést szeretnél elérni.

Egy polgári szertartáshoz a világosszürke, puha vászonból készült halványkockás öltönyök könnyed, de kifinomult esküvői megjelenést biztosítanak. A lazább esztétika érdekében hagyd el a nyakkendőt és a zsebkendőt.

 

Vedd figyelembe az évszakot is!

A tavaszi és nyári esküvőkön a könnyű anyagú öltönyök, például a lenvászon és a pamut, míg az őszi és téli esküvőkön a vastagabb, mélyebb árnyalatú gyapjúszövetek a jellemzők. A nyári vagy nappali fél-formális esküvőkön a világoskék és a lágy szürke a megfelelő színek.

 

Végül pedig ne félj megmutatni a személyes stílusod!

Minél világosabb az esküvői öltöny színe, annál lazább stílusú személyiséghez illeszkedik. A sötétebb öltönyök általában formálisabbak és klasszikusok esküvőkhöz, tradicionálisabb értékeket képviselő férfiakhoz passzol.

 

Szürke esküvői öltöny

A szürke számos árnyalatával függetlenül az évszaktól vagy az esküvő napszakától, bármilyen dress code-hoz jó választás. A világosszürke vőlegény öltöny okos választás egy tavaszi vagy nyári esküvőre, és különösen ajánlott egy laza nappali esküvőre.

A középszürke öltönyök a sokoldalúságról szólnak – mindenhez passzolnak. Szezonálisan ez az öltöny ősszel a legjobb (a szürke anyag jól kiegészíti a meleg színeket), de az év  vagy nap bármely szakában működhet.

A faszénszínű öltöny sötét anyagának köszönhetően jól illik az őszi és téli esküvőkre, vagy bármilyen esküvőre, amely este kezdődik. A faszénnek olyan vintage hangulata van, amit a szürke világosabb árnyalatai kevésbé hoznak elő.

Kék esküvői öltöny

A kék vagy tengerészkék vőlegény öltöny jó választás lehet ha színes megjelenésben gondolkodunk. A kék árnyalatai feldobják a hozzájuk párosított nyakkendőt, zsebkendőt vagy akár a választott inget és így a megjelenést is. A kék öltöny modern és merész, jó választás egy tavaszi vagy nyári esti esküvőre.

A klasszikus tengerészkék vőlegény öltönyök sötét anyaga jól passzol nyári, őszi és téli esti esküvőkhöz. Télen egy nappali esküvőn is viselhető, de a sötétebb szín jobb választás egy hűvös napon.

 

Fekete vőlegény öltöny

A fekete a legformálisabb vőlegény öltöny. Elsősorban a hűvös hónapokra ajánljuk. Ha nyári esküvőn is fekete öltönyhöz ragaszkodsz, tompíthatod a hatását különböző színű kiegészítőkkel.

Az esküvői öltözködés nemcsak arról szól, hogyan nézel ki, jól is kell érezned magad a bőrödben. Az öltönyházban megtalálod a hozzád leginkább passzoló esküvői öltönyt. Tekintsd meg a kínálatot!

 

A menyasszonyod még nem találta meg álmai ruháját?

Ajánld neki a Miss Ara Esküvői Ruhaszalont, ahol gyönyörű menyasszonyi ruhát kölcsönözhet.