Elegáns öltöny

elegáns öltöny

Tökéletes ajándék egy különleges férfinak

Igazán egyedi ajándékot keresel férfinak? Az egyik legjobb ajándéktárgy, amit egy férfi kaphat, az egy vadonatúj elegáns öltöny, amelyet egész évben viselhet. Egy új öltöny feldobja a ruhatárat, tekintélyt parancsoló és segít beilleszkedni az üzleti vagy szakmai környezetbe, ezáltal támogatva a karriercélok elérését és az életpálya felfelé ívelését. Egy jól passzoló öltöny kiváló ajándék lehet olyan férfinak, akinek már több öltönye van, illetve annak is, akinek ez lesz az első.

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy az ajándék öltöny kiválasztása, a méretvétel és az egész folyamat nagyon bonyolult és nehéz titokban tartani, ám valójában meglehetősen egyszerű, ha kisebb lépésekre bontjuk, így a meglepetés is annál nagyobb lesz.

  1. Vedd le a méreteket

Ahhoz, hogy a megajándékozottra tökéletesen passzoljon az ajándék öltöny, három méretre lesz szükséged. A testmagasság, a derékbőség és a csípőbőség már megadják az öltöny méretét. Ehhez készítettünk egy mérettáblázatot is, mely segít leolvasni a megfelelő számot. Honlapunkon elérhető egy videó is, mely kiindulási pontot ad ahhoz, hogyan kell mérni a derék- és mellbőséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes szem előtt tartanod, hogy a szakszerű méretvételezés eleme a kar- és lábhossz megadása is.

Hogyan vegyél méretet észrevétlenül? Ha van egy öltönye a férfinak, ami tökéletesen passzol rá, akkor egyszerű dolgod van, hiszen csak azt kell lemérned. Ha nem vagy ilyen könnyű helyzetben, akkor hívj segítségül barátot vagy családtagot. Légy kreatív!

  1. Határozd meg, milyen öltönyt szeretnél vásárolni

Ha a méretek már rendelkezésre állnak, akkor második lépésben válaszd ki, hogy milyen típusú öltönyt vásárolnál. Gondold végig, hogy az ajándékot csak bizonyos évszakra vagy egész évben való használatra szánod. Ez meghatározza az öltöny anyagát. Emellett a méretek alapján érdemes döntés hozni a karcsúsított vagy inkább klasszikus fazon mellett. Ugyanakkor a színről sem szabad megfeledkezni! Ha a férfi már rendelkezik öltönnyel, akkor abból ötletet meríthetünk mind a színvilágra, mind pedig a stílusra vonatkozóan.

  1. Vásárolj kiegészítőket az öltönyhöz

Megvan az elegáns öltöny? A tökéletes megjelenés érdekében ezt további kiegészítőkkel is feldobhatod. Válassz széles választékú nyakkendő, ing, öv vagy mandzsettagomb kiegészítőink közül olyat, ami jól illeszkedik a férfi stílusérzékéhez és úgy gondolod, hogy tetszeni fog neki. Ezekkel az apróságokkal még inkább személyre szólóvá teheted az ajándékot.

Amennyiben esküvőre készülsz, úgy ajánljuk figyelmedbe Vőneki Gabriella esküvőszervezőt, aki felejthetetlenné teszi a nagy napotokat!