Mit adhat egy öltöny a férfinak?

Minden ember élete tele van jó és rossz helyzetekkel. Mi tudjuk, hogy egy igazi férfi nem engedheti meg magának azt, hogy ne ő álljon a helyzet magaslatán. Fontos, hogy amikor tükörbe nézünk, esetleg nyilvános helyen megjelenünk, ahol az adott esemény megköveteli tőlünk az igényes, magabiztos megjelenést, úgy tudjuk kiállni az ott részt vevők elé, hogy ők egy magabiztos embert lássanak.

Mi, az Öltönyháznál hiszünk abban, hogy a jó megjelenésnek meghatározó szerepe van a sikerességben, a bizalom kialakulásában és a férfias megjelenésben.

Célunk az, hogy minden kedves várásló, aki nálunk szeretné megvásárolni öltönyét, valamint a hozzátartozó kiegészítőket, olyan értéket kapjon weboldalunkon, amellyel ő is többnek érezheti magát.

Mivel tudjuk, hogy egy igazi férfi is volt gyermek, illetve tinédzser, így az oda vezető úton is fontos, hogy megfelelő magabiztossággal vegyük az akadályokat, csak úgy mint érettségi, ballagás vagy diploma osztó.

Öltönyeink között megtalálható mindaz, ami hozzásegíti vásárlóinkat a magabiztossághoz. Vásároljon ön is öltönyt az Öltönyház Szakembereinek segítségével, kérje segítségünket, ha elakadt, hisz az aki elismeri gyengeségeit, azáltal válik még erősebbé.

öltöny budapesten

ÖLTÖNY VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

Pár lépés az eleganciáig!

1. Termékválasztás

Válaszd ki a számodra szükséges terméket! Legyen az öltöny vagy egyéb kiegészítő! Amennyiben nem vagy biztos,hogy melyik a megfelelő számodra kérd online segítségünk!

2. Személyreszabás

Amennyiben öltönyt szeretnél választani add meg annak paramétereit, tedd olyanná ami hozzád illik! Kiegészítők esetén elegendő a darabszámot beállítani!

3. Adategyeztetés

Személyes adatok: email, telefonszám megadása fontos,hogy tudjuk tartani veled a kapcsolatot,illetve ha módosításod van a rendeléssel kapcsolatban tudjuk azt azonosítani.

4. Termékszállítás

Szállítás ideje függ a megrendelt terméktől,annak gyártási idejétől. Általános szállítási időnk 2 hét, továbbiakról: szállítási feltételeknél tájékozódhat!

5. Ruhapróbálás

A megrendelt terméket a megadott címre kiszállítjuk futárral, vagy pick-up ponton megadott időponttól,esetleg üzletünkben van lehetőség személyes átvételre is!

TOP